Panouri din beton aparent [concrete skin]

Panouri din beton aparent ranforsat cu fibra de sticla, robuste si usoare, de doar 13 mm grosime, fabricate din materii prime pure, colorate in masa cu coloranti naturali ce asigura rezistenta culorii in timp. Materialul este disponibil intr-o gama variata de culori si texturi, are clasa de reactie la foc A1 si rezistenta sporita la factorii externi. Se monteaza cu usurinta in sistem fatada ventilata, cu prinderi ascunse sau vizibile, este sustenabil si nu contine substante nocive pentru mediul inconjurator.

Produsele sunt fabricate din materii prime pure, sunt colorate in masa cu coloranti naturali ce asigura rezistenta culorii in timp si se disting prin durata de viata indelungata, avand uncomportament excelent la factorii de mediu. Totodata, gama concrete skin este prima gama de panouri din beton pentru fatade din lume care a obtinut clasa de combustie A1 si aprobrea ETA pentru utilizarea la cladiri inalte pe pana la 100m.

Culori si texturi

Panourile sunt disponibile in 3 formate standard, la grosime de 13mm (grosimea panourilor poate varia pana la 18 mm, in functie de textura aleasa). Cele 3 suprafete standard, disponibile pentru intreaga paleta de culori, pot fi combinate cu texturi inedite ce redau autenticitatea betonului.

3 finisaje standard:

  • Matt: suprafata neteda
  • Ferro Light: suprafata texturata, sablata la presiuni scazute
  • Ferro: suprafata texturata, sablata la presiuni ridicate

Texturi

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

Formate standard

Fatada ventilata

Montate in sistem fatada ventilata, panourile din beton aparent aduc un plus de eficienta energetica si sporesc estetica constructiei. Panourile se monteaza pe structura metalica, cu prinderi ascunse sau vizibile.

Comportament la foc

Materialul constituie o solutie sigura, multumita proprietatilor termice excelente ce asigura un comportament bun la foc (clasa de reactie la foc A1, conform DIN 4102).

Sustenabil

Rieder impune standarde ridicate si in privinta protejarii mediului inconjurator (produse certificate ISO 9001 si ISO 14001 ). Declaratia de mediu EPD a produsului descrie in detaliu impactul redus al materialului asupra mediului inconjurator.

Referinte