Tabla embosata din aluminiu

Gama Emboss propune o serie de suprafete metalice reliefate, destinate arhitecturii si design-ului interior. Suprafetele embosate sunt rezultatul unui proces de fabricare unic: fiecare model este proiectat cu atentie deosebita la detalii si realizat apoi mecanic, intr-un sistem de embosare ce combina metodele artizanale de prelucrare, cu cele industriale.

Panourile se realizeaza din tabla solida sau perforata din aluminiu, intr-un unul din modelele standard, sau in modele personalizate alese de beneficiari. Procesul de embosare permite si folosirea altor materiale precum: otelul galvanizat si vopsit, otelul inoxidabil, tabla zincata și cupru.

Suprafetele embosate din tabla constituie o solutie arhitecturale rafinata, atat pentru proiectele de exterior, cat si pentru cele de interior.

Modele standard

Decoruri 3D

Fiecare model este conceput si proiectat cu atentie si fabricat apoi cu ajutorul unuli sistem unic de embosare, ce imbina tehnici artizanale si industriale

Personalizeaza

Alaturi de  modele standard de embosare, realizate pe tabla din aluminiu solida sau perforata, exista si posibilitatea redarii altor modele si folosirii si altor tipuri de materiale, precum: tabla din otel, tabla zincata sau tabla din cupru.

Alege formatul potrivit

Panourile sunt disponibile in diferite formate, de pana la 1000x2000mm, in functie de necesitatile proiectului. Alege tipul de material dorit, decorul si formatul si da o nota aparte proiectului tau.

Aspect neconventional

O gama inedita, nascuta din dorinta unui grup de designeri si artizani, de a crea o solutie metalica care sa aiba un efect estetic profund si care sa permita totodata “iesirea din tiparele conventionale”. Emboss este destinata tuturor arhitectilor, designerilor, montatorilor si beneficiarilor ce urmaresc sa-si individualizeze lucrarile intr-o maniera estetica deosebita, dar si sustenabila.

 Brosura EMBOSS 

Solutii dedicate cerintelor fiecarui proiect