Declarație de consimțământ în domeniul protecției datelor

Stimate client,

Acum ceva timp ati avut incredere in noi si ati ales sa colaboram. Parte din responsabilitatea noastra, a societatii Geplast, implica si modul in care avem grija de datele pe care ni le-ati incredintat.

Prezentul formular urmareste obtinerea / retransmiterea consimtamantului dumneavoastra pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru a mentine contactul cu dvs. si pentru a va tine in permanenta la curent cu noutati si informatii privind gamele de produse comercializate si nu numai.

Va rugam sa consultati varianta actualizata a Politicii de confidentialitate ce cuprinde si detalii privind maniera in care colectam, stocam si prelucram date cu caracter personal.

Va rugam sa aveti in vedere ca odata ce va dati consimtamantul pentru utilizarea datelor astfel transmise, aveti oricand posibilitatea de a solicita stergerea datelor transmise in eventualitatea in care considerati ca informarile noastre nu prezinta interes.

Informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal

Prezentul consimtământ este acordat de bunăvoie si poate fi oricând revocat în scris prin e-mail la contact@geplast.ro.

Prin acordul dumneavoastra, declarati ca ati luat la cunostinta politica de prelucare a datelor indicata in prezentul formular ce contine informatii suplimentare legate de prelucrare.

Va multumim ca ati ales sa ne ramaneti alaturi!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal furnizate mai jos sa fie folosite in scopul trimiterii de informari cu privire la: informații despre produse, servicii și evenimente, marketing direct, eventuale oferte si sondaje pentru satisfactia clientului.

Nume

Oras

Email

Telefon

Sunt de acord cu urmatoarele modalitati de comunicare:

E-mail

Telefonic/SMS