Tabla titan-zinc prepatinata NedZink

Tabla titan-zinc prepatinat fabricata dintr-un aliaj de zinc cu mici adaosuri de cupru, titan si aluminiu, in conformitate cu standardul EN 988.

Materialul este usor de prelucrat si are o durata de viata sporita datorita tratamentului antioxidare.

Tabla din zinc este disponibila in 6 game, de la tabla lisa mata – gamaNedZink NATUREL – , pana la suprafete structurate – NedZink NOVA STRUCTURE. Gamele sunt destinate placarilor exterioare si sistemelor de scurgere a apelor pluviale, constituind o solutie ideala atat in proiectele arhitecturale traditionale cat si pentru cele moderne.

Proprietati material

Aliaj zinc-titan, in conformitate cu normele EN 988, in carui compozitie intra si cantitati mici de cupru, titan si aluminiu.

  • Rezistenta mecanica ridicata
  • Design aparte
  • Gama variata
  • Procesare facila
  • Mentenanta scazuta pe toata durata de viata
  • Produs reciclabil

Placile sunt disponibile in formatele: 1000×2000 mm, 1000×2250 mm si 1000×3000 mm,la grosimi de: 0,65 – 0,70 – 0,80 – 1,00 mm. Pentru alte formate de placa, adresati-va Reprezentantilor Geplast.

Game NedZink

Tabla titan-zinc cu viata sporita de viata si care nu necesita mentenanta in timp, datorita patinei subtiri ce se formeaza in urma oxidarii naturale.

Tabla titan-zinc prepatinat, de un gri usor deschis si cu striatii discrete pe suprafata, specifice tablei periate.

Titaniu-zinc, prepatinat de culoare gri-antracit.

Tabla titan-zinc prepatinat cu suprafata structurata >> detalii privind suprafetele AICI.

panou compozite format din 2 fete de tabla titan-zinc prepatinat (gama NedZink NOVA) si miez LDPE. Acest material este plat si rigid si se foloseste cu preponderenta in proiecte de placari exterioare si fatade ventilate, putand fi folosit si sub forma de casete.

Tabla titan-zinc prepatinat prevazuta pe o fata cu folie de protectie. Produsul este disponibil in gamele Naturel, Nova si Noir.