Placi ondulate si plane Cembrit

De peste 80 de ani, grupul Cembrit fabrica si dezvolta produse din fibrociment pentru placari exterioare si acoperisuri. Cembrit se mandreste cu aceste inovatii, care acopera arii foarte largi la nivel local, national, dar si international, datorita calitatii si a sustenabilitatii produselor.

Cimentul fibros marca Cembrit prezinta si structuri ondulate sau plane, ideale pentru a crea un aspect unic al acoperisurilor. Fabricate la cele mai inalte standarde europene, aceste materiale au o greutate reduse si se adapteaza cu usurinta oricarui proiect, constituind o solutie economica, usor de prelucrat.

Proprietati material

  • Compatibilitate: se pot aplica pe orice tip de acoperis, cu exceptia celor vulnerabile la alcaline
  • Viabilitate: placile Cembrit satisfac nevoile de rezistenta din clasa B a BS EN 492: 2004
  • Densitate: densitatea maxima este de 1850kg/m3, testat conform BS EN 492: 2004 sectia 7.3.1.
  • Rezistenta la foc
  • Rezistenta la inghet
  • Rezistenta termica: pastreaza o temperatura optima in incaperi;
  • Rezistenta chimica: in urma testelor s-a constatat o rezistenta foarte mare la substante chimice, astfel ca suprafata nu va fi degradata.

Detalii produs

Cembrit va pune la dispozitie texturi si culori pentru invelitori si acoperisuri cu: placi ondulate si placi plane.

Placile Cembrit pentru invelitori si acoperisuri sunt aprobate de certificatul de calitate ISO 9001 si respecta cerintele BS EN 492:2004. Totodata, aceste placi au primit certificatul BBA nr.03/4041.

Asambarea pentru acoperisuri cu placi ondulatePentru constructii din lemn, fixarea trebuie sa se faca la cel putin 90 mm lungime la un diametru 6m, gaurit la cel mult 40mm.Pentru constructii din otel, fixarea ar trebui sa se faca la cel putin 90 mm lungime, la un diametru de 5,5 mm.Asambarea pentru acoperisuri cu placi plane.Inaltimea minima pentru acoperisurile cu placi plane trebuie sa fie de 180.Puntea acoperisului trebuie sa fie uscata, curata, neteda si bine prinsa.

Invelitorile si acoperisurile sunt ideale pentru o varietate foarte mare de acoperisuri, imbinandu-se perfect cu nevoile de design de actualitate.