Proiectul

Untitled-3 (1)
Localizata la intrarea in orasul Tel Aviv, intre cele 2 tronsoane ale Autostrazii 1 ce strabate centrul Israelului, constructia apare ca un „ochi” in peisajul modern. Constructia gazduieste 2000 de locuri de parcare, o statie feroviara, statie de combustibil si Centrul de Constrol al Traficului in punctul vestic al amplasamentului.

Solutia de fatada

Punctul central al constructiei este redat de cladirea sferica anvelopata cu panouri HPL cu finisaj furnir natural din lemn PARKLEX Facade, finisaj Gold. Incaperea gazduieste la primul nivel zona de receptie pentru ca la al doilea nivel sa adaposteasca camera de control. Corpul sferic este dispus astfel incat sa creeze impresia unui turn de control ce are sub supraveghere intreg complexul.

 

Mai multe detalii privind solutia de fatada ventilata folosita, gasiti AICI >>.